Weerbaarheidstraining kind

Met een weerbaarheidstraining ontwikkelt jouw kind meer zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Kortdurend en procesgericht traject passend bij jouw zoon of dochter.

Bij mijn weerbaarheidstraining voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar begeleid ik kinderen in hun proces om zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfstandigheid te laten groeien en daar uiteindelijk weer beter bij te kunnen. Kinderen werken voornamelijk aan groei van IK-sterkte en samen gaan we op zoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem. Wordt hij of zij gepest? Zit je kind niet lekker in zijn of haar vel? Geeft je zoon of dochter niet aan wat hij of zij wil? Of is er een gebeurtenis waar je zoon of dochter moeilijk mee om kan gaan? Dan kan ik hem of haar helpen met een individuele weerbaarheidstraining voor een gezonde weerbaarheid en sociale vaardigheden voor thuis en op school. ‘Niet alle kinderen willen groepsgerichte training zoals bijvoorbeeld Rots en Water. Kortdurende KINDER & JONGEREN coaching l counseling of KINDERtherapie is voor deze kinderen en jongeren een uitkomst!’

Ik ben Trude van Dijck. KINDER & JONGEREN coach l counselor, psychotherapeut i.o. voor kinderen tussen de 4 en 16 jaar. In mijn eigen praktijk in Oostrum l Venray heb ik een mooie therapie-ruimte en spreekkamer waar kinderen en tieners kunnen komen spelen of praten.

Wat is weerbaarheidstraining?

Met mijn individuele weerbaarheidstraining zorg ik ervoor dat uw kind steviger in zijn of haar schoenen komt te staan. Op een speelse manier of in gesprek, ga ik in een aantal sessies met uw kind aan de slag. Er komen een aantal onderwerpen aan bod zoals; je voelt je zoals jij je wil voelen ongeacht de omstandigheden, keuzes maken, zelfrespect, zelfvertrouwen, zelfstandigheid, actie op eigen doelen, zelfbeschikking, onderscheid maken tussen wat wel en niet haalbaar is….kortom ga voor je geluk!!!!

Hoe ga ik te werk?

Kinderen komen iedere week een uurtje bij mij in de praktijk voor een sessie. In dit uur gaan we van alles doen zoals spelen, verkleden, boekjes lezen, knutselen, verhalen verzinnen of we voeren een gesprek en nog veel meer. Tussentijds stel ik vragen om erachter te komen wat uw zoon/dochter wil onderzoeken, wat het nodig heeft en hoe het deze verandering wil bewerkstelligen. Ik zal altijd op zoek gaan naar de oplossing die het beste bij uw kind past. Tijdens dit proces van uw kind vinden er tussendoor ook oudergesprekken plaats, een intakegesprek en na 5 sessies een evaluatiegesprek.

We zijn klaar als uw kind een oplossing heeft gevonden voor het probleem.

Kinderen die mijn praktijk verlaten zijn veel zelfverzekerder en zitten een stuk lekkerder in hun vel! Gunt u uw kind dat ook?

Iets voor u?

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met mij op via trude@bij-trude.nl of 06-23832314.

JE MAG ME ALTIJD BELLEN!

Jerusalem | Heuvelstraat 4
5801 CS Venray

  06 23 83 23 14
  trude@bij-Trude.nl