Wat is Integratieve Kindertherapie?

Integratieve Kindertherapie gaat ervan uit dat jij weet wat jouw reden is voor het probleem dat je ervaart. Als je het nog niet weet, dan kan ik je daarbij helpen. Als we weten wat jouw reden voor het probleem is, kunnen we op zoek gaan naar de oplossing. Ik ben daar heel goed in en vind het heel leuk om jou daarbij te helpen. Jij kent jezelf het beste, dus jij weet ook welke oplossing voor jou het beste is. Uiteindelijk doe je het zelf en help ik je mee.

Als je bij mij in de praktijk komt kunnen we iedere week een uur spelen, kletsen, spelletjes doen, verkleden, een boek lezen, vechten met zwaarden, knutselen, verhalen verzinnen en nog veel meer. Tussendoor stel ik soms vragen, omdat ik graag zo goed mogelijk wil begrijpen wat je probleem precies is. Dan kunnen we datgene waar jij last van hebt,  tussen het spelen of kletsen door gaan oplossen.

Nadat je bij mij bent geweest, kan je natuurlijk alles wat je maar wilt, vertellen aan je ouders.
Soms neem ik met een videocamera ons speel- of praatuurtje op, zodat ik zelf terug kan zien wat we hebben gedaan of besproken en tussendoor niets hoef op te schrijven. Dit doe ik zodat ik je nog beter kan helpen en lekker door kan spelen zonder te stoppen. Ik laat de videobeelden niet zien aan je ouders, vriendjes en vriendinnetjes of de juf of meester op school.

Wil je iets vragen?

Als je nog meer wil weten dan mag je mij altijd bellen of mailen. Ik reageer dan zo snel mogelijk op jouw vragen.

06 23 83 23 14
Trude@bij-Trude.nl

Jerusalem | Heuvelstraat 4
5801 CS Venray

06 23 83 23 14
Trude@bij-Trude.nl