Zo werkt het!

Als je een afspraak met mij wil maken, dan gaat het zo in zijn werk:

  1. Jouw ouders melden je aan bij mij.
  2. Ik ga in gesprek met jouw ouders (intake).
  3. Vervolgens maak ik een afspraak met jou.
  4. Na iedere vijfde afspraak met jou heb ik een gesprek met jouw ouders om te vertellen hoe het met jou gaat en hoe ze jou het beste kunnen helpen.

Als je het moeilijk vindt om je problemen aan jouw ouders te vertellen, vertel ze dan eerst bijvoorbeeld aan je juf, meester, opa of oma. Zij kunnen jou helpen om het aan je ouders te vertellen. Je ouders kunnen dan contact opnemen met mij. Ik wil je graag helpen, maar daarvoor heb ik de goedkeuring van je ouders nodig.

Verder wil ik je graag vertellen dat alles wat er gezegd wordt, tussen ons blijft. Jij mag bepalen wie ik iets mag vertellen en wie niet. Soms kan het zijn dat wat jij vertelt zo belangrijk is, dat ik er toch met iemand over moet praten. Ik zal dit dan nooit doen zonder hier eerst met jou over gepraat te hebben.

Nu vraag je je natuurlijk af, wat gaan we doen? Dat kan van alles zijn! Ik heb een ruimte met verschillende gezelschapsspelletjes, boeken, teken- en knutselmaterialen, een dartbord, een kruisboog, Playmobil, verkleedkleren en nog veel meer. We kunnen ook praten, verhalen verzinnen of verstoppertje spelen. Ik luister naar wat jij fijn vindt en je hoeft niets te doen wat je niet wilt. Zo werken we een periode door totdat het tijd is om afscheid te nemen en jij weer verder kunt omdat jij de juiste oplossing hebt gevonden die bij jou past.

Wil je iets vragen?

Als je nog meer wil weten dan mag je mij altijd bellen of mailen. Ik reageer dan zo snel mogelijk op jouw vragen.

06 23 83 23 14
Trude@bij-Trude.nl

Jerusalem | Heuvelstraat 4
5801 CS Venray

06 23 83 23 14
Trude@bij-Trude.nl